© Koen Rondelez

Regi in the Mix, 3de editie! Regi Penxten weet wat feesten is. Naast zijn drukke bezigheden met Milk Inc., die er in 2008 in slaagden tot 6 keer toe het Sportpaleis uit te verkopen, doet de man uit Limburg ook alleen succesvol zijn ding achter de draaitafels. Ook in 2010 pakt hij weerom groots uit tijdens een nieuwe editie van Regi in the Mix.

Een paar maand geleden gingen meer dan 12.000 fans uit de bol in de Ethias Arena. Regi presenteerde een mooi staaltje van zijn kunnen. Het werd een aaneenreiging van ware hoogtepunten. Met DJ Wout werd een DJ Battle uitgevochten. Onder andere Tom Helsen, Scala, Katerine, en Milk Inc wederhelft Linda Mertens vervoegden Regi op het podium. Ook in 2010 zal Regi een aantal van zijn muzikale vrienden uitnodigen in zijn mix.

Zullen eveneens aanwezig zijn: een hele batterij speciale effecten, een indrukwekkende lichtshow en een brede waaier van de beste hits. Feest gegarandeerd op zaterdag 27 februari in de Ethias Arena in Hasselt. Er niet bij zijn is geen optie! 



Regi In the Mix

Zaterdag 27 februari 2009

Ethias Arena, Hasselt




Tickets kunnen vanaf zaterdag 18 april gereserveerd worden via Proximus Go For Music 0900 260 60 of online via www.goformusic.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: