Eigenlijk zou ik dringend moeten verder werken aan mijn nieuwe cd maar het is zo ongelofelijk druk de laatste weken dat er voorlopig niet veel van in huis komt” opent ReBorn het gesprek. Dinsdagavond won de sympathieke Oost-Vlaming z’n eerste ‘Zamu Award’ in de categorie ‘popular’ en sindsdien staat de telefoon niet stil. “Ik ben echt heel blij met die Award, zeker omdat het een erkenning is van de mensen uit het vak. Dat geeft een goed gevoel maar vooral een stimulans om als artiest verder te gaan” zegt ReBorn.

Ondertussen werkt ReBorn dus in alle stilte aan z’n tweede full-cd. Als alles goed gaat mogen we in de zomer z’n eerste single verwachten. Wanneer de cd helemaal klaar is laat ReBorn in het midden, eerst moet er namelijk nog veel werk verricht worden en bovendien gaat hij intensief concerteren.

Morgen – vrijdag 16 februari – staat ReBorn overigens in het Antwerpse Sportpaleis. Om 19.00 uur mag hij komen zingen tijdens het ‘Diamond Games’ tennistornooi van Antwerpen. Heel wat beroemde tennisvrouwen staan op de affiche en zij krijgen dus een optreden aangeboden van ReBorn.

Met ‘Walking in the sun’, de 4de single uit het ReBorn debuut-album ‘Fools rush in’ gaat het ondertussen helemaal de goede kant op. Het nummer komt deze week nieuw binnen op # 17 in de tipparade. Wie ReBorn met live-band aan het werk wil zien kan dat tijdens de ‘Fools rush in tour’. Tickets en informatie via Sherpa en AB Concerts.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: