Op zaterdag 27 maart komt één van de allergrootste R&B sterren, R. Kelly, naar ons land. In het kader van zijn 20 jaar carrière, staat R. Kelly in de Ethias Arena in Hasselt waar hij uiteraard zijn greatest hits zal brengen, aangevuld met nieuw materiaal dat afkomstig is uit zijn recent verschenen album ‘Untitled’.

Uit het album ‘Untitled’ verschijnt deze week de gloednieuwe single ‘Number one’, een duet dat R. Kelly heeft opgenomen met niemand minder dan Keri Hilson, een grote naam in de huidige R&B scène. Hilson behoort tot een groep vrienden die zichzelf omschrijven als The Clutch. Uit haar pen kwamen al songs voor o.a. Toni Braxton, Mary J Blidge, Usher, Pussycat Dolls, Kelly Rowland, Timbaland e.v.a .. Keri Hilson scoorde ook al aardig wat hits met o.a. Lil Wayne en Ne-Yo ‘Miss Independent’. Nu is er dus de nieuwe single van R. Kelly ‘Number one’, een duet dat hij samen heeft opgenomen met Keri Hilson. Verwacht je niet aan een expliciete video, neen, beide sterren hebben de opnames zedig laten velopen en dat resulteerde in een kwaliteitsvolle, smakelijke clip, die beslist de moeite is om te bekijken: www.youtube.com/watch?v=dfymmsMCuwA

Wie R. Kelly aan het werk wil zien, kan dat op zaterdag 27 maart 2010 in de Ethias Arena in Hasselt. Je kan nog kaartjes bestellen via www.sherpa.be of via 070/34.50.50.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: