Het is puzzeltijd, Pukkelpoppers!

Vanaf vandaag vind je het volledige uurschema op onze website en app en kan je dus beginnen met het uitstippelen van jouw muzikale avontuur.

Op woensdag 19 augustus geven we het startschot voor onze 30ste verjaardag met een spetterend openingsfeest. We toveren zoals elk jaar de Boiler Room om in een dol dansfeest, maar doen daar dit jaar ook de Castello bij die volledig Belgisch kleurt en we hebben de gebroeders Dewaele aangesteld als curatoren van hun eigen Radio Soulwax avond in de Dance Hall.

Op Radio Soulwax brengen Stephen en David Dewaele als 2manydjs hun Under The Covers Live project waarbij ze hun fantastische platencollectie letterlijk tot leven wekken via een reuzegroot scherm. En verder brengen ze die dag heel wat vrienden mee naar Hasselt waaronder Tiga Live (2x aan het werk dat weekend!), Desperate Sound System feat. Steve Mackey & Jarvis Cocker (de heren van Pulp!), Jacco Gardner, Altern 8, The 2 Bears (Raf Daddy), Hong Kong Dong, Double Agent 7, Sequential, Gamelan Voices en Special Guests.

In de Boiler Room wordt het feest op woensdag aangevoerd door Laston & Geo, Frères Deluxe, Nico Parisi en The Boilerboys. En zoals al eerder vermeld spelen Novastar, The Van Jets, The Hickey Underworld, Tourist Lemc en Soldier’s Heart in de Castello.

Met een combi- en donderdagticket krijg je op woensdag vanaf 16.00u toegang tot het festivalterrein om 30 jaar Pukkelpop een grandioos startschot te geven! De zaterdagtickets zijn definitief uitverkocht, de laatste 500 combi’s zijn beschikbaar.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Pukkelpop
Datum: 
19, 20, 21 en 22 augustus 2015
Locatie: 
Kiewit
Meer over