Jens Dendoncker, dé rijzende comedy-ster van het moment, gaat in première met zijn eerste avondvullende voorstelling 'Bang Van Dendoncker'. Het gaat de laatste weken erg snel voor Jens, en zijn jarenlange harde werken wordt beloond.

Naast het presenteren van 'Hoe Zal Ik Het Zeggen?' was hij ook een aantal keer te zien bij 'De Slimste Mens Ter Wereld' en zal hij de komende maanden nog regelmatig op het scherm verschijnen in andere tv programma's op verschillende zenders.

Hij is de winnaar van de 4 voornaamste comedywedstrijden van de lage landen (Radio 2 Humorklas, Culture Comedy Awards NL, Lunatic Comedy Award en de Humo's Comedy Cup) en komt nu naar buiten met zijn debuutvoorstelling 'Bang Van Dendoncker', die op 2/12/2017 in première gaat in de Arenbergschouwburg te Antwerpen.

De in Antwerpen wonende West-Vlaming wordt, naast zijn grote aaibaarheidsfactor, vooral geprezen omwille van zijn geloofwaardig en ijzersterke spel. In 'Bang van Dendoncker' vertelt hij een persoonlijk verhaal over het schijnbaar eindeloos geklungel dat opgroeien met zich meebrengt en over nostalgie van een vervlogen jeugd.

Jens blijft ook in de 'Bang van Dendoncker' trouw aan en zeer dicht bij zichzelf. De show raakt geen zware thema's maar gaat vooral over alledaagse kleine zaken, herkenbaar en hilarisch voor het brede publiek.

Als voorprogramma brengt hij Jeroen Verdick uit de Kempen mee!

'Bang Van Dendoncker' is een productie van Pretpraters, die eveneens het management en de omkadering van Jens verzorgen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over