Op vrijdag 17/10 gaat mentalist Gili in première met zijn nieuwe theatershow CTRL (Alles Onder Controle?) in een uitverkocht CC De Schakel in Waregem. In CTRL krijgt het publiek een avond vol ludieke manipulatie en suggestie. Gili experimenteert voor het eerst met de idee om zelf alle controle compleet los te laten.

Het publiek bepaalt, beslist alles en mag de volledig controle overnemen. Geen enkele show is dezelfde. De vrije keuze van het publiek heerst. Is Gili – buiten zijn comfortzone - dan nog steeds in staat om verbluffende stunts uit te halen? De première is dus helaas al helemaal uitverkocht, maar er staan nog een 40-tal andere zaalshows op de agenda. Bekijk hier de volledige speellijst.

Eerstvolgende data:

Vooruitblik 'CTRL': dubbelgesprek Gili & Johan Braeckman

Naar aanleiding van de nieuwe theatershow CTRL ging Gili in gesprek met Johan Braeckman, hoogleraar wijsbegeerte aan de Universiteit Gent en (samen met Maarten Boudry) schrijver van het boek ‘De Ongelovige Thomas heeft een punt – Handleiding tot kritisch denken’.

"Wij mensen streven allemaal naar controle over ons eigen leven, naar autonomie en vrije wil. Maar we maken onszelf iets wijs, zo bewijst mentalist Gili in zijn nieuwe show CTRL, die op 17 oktober 2014 in première gaat. Zijn publiek krijgt voor één keer de touwtjes volledig in handen, maar Gili doet toch weer wat hij wil. ‘Want controle en keuzevrijheid blijken vaak niets meer te zijn dan een illusie’, bevestigt Johan Braeckman, hoogleraar wijsbegeerte aan de Universiteit Gent.”

Lees hier het volledige dubbelgesprek als vooruitblik op de show.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over