Youri Vanlommel

Vandaag gaat 'Crazy Again' in première. De vierde revue die Jan Van Dyke voor en in Het Witte Paard in Blankenberge heeft gerealiseerd, wordt meteen zijn laatste. Van Dyke neemt afscheid in schoonheid én met de cast van vorig jaar. Goed nieuws dus voor Eurosongers Katy Satyn, Petra en Ivann, want voor hen wacht een prominente rol in de zomerrevue.

Afscheid in schoonheid
2008 is het laatste jaar dat komiek Jan Van Dyke zal schitteren in Het Witte Paard. Naar goede traditie kreeg de zomerrevue een naam met het woord 'Crazy', een belofte die de regisseur aan zichzelf had gemaakt. De laatste revue van Jan zal 'Crazy Again' heten. Maar ondanks die titel moet je geen déjà vu verwachten. Integendeel, op de persvoorstelling in Antwerpen enkele weken geleden maakte Van Dyke zich sterk te willen eindigen in schoonheid en sterker dan ooit voor de dag te komen.

Om die ambitie waar te maken doet hij een beroep op een sterk team voor de komische acts, muzikale intermezzo's en visuele spektakels. Voor de komische noot wordt een beroep gedaan op Ruud De Ridder, Nicole Laurent, Franky Boy en Jeroen Maes. Bovendien zijn er twee visuele acts uit Rusland en Italië ingehuurd die voor het nodige spektakel zullen zorgen.

Als muzikale inbreng werd dit jaar voor hetzelfde trio als vorig jaar geopteerd. Dit betekent dat we ook nu weer een grote eurosonginbreng hebben met Katy Satyn, Petra ofwel La Sakhra en Ivann. Dit jaar werd niet geopteerd om met een extra verrassingsact te werken. Vorig jaar was dat nog Tanja Dexters, maar die liet meer van zich spreken door haar paaldansact dan wel door haar vocale inbreng.

Praktisch:
Crazy Again, de nieuwe show van Het Witte Paard te Blankenberge: van 9 juli tot en met 1 september (dinsdag gesloten)
Inkom: 28 euro, kinderen t/m 12jaar aan halve prijs
Reservatie op tel 050/41.11.00 of via www.witte-paard.be

Bron: Raf van Bedts - www.eurosong.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: