In juni Marathonradio op MNM

Van vrijdag 6 tot en met maandag 23 juni maken Peter Van de Veire en Tom De Cock Marathonradio op MNM. Achttien dagen lang steken de dj’s blokkende studenten een hart onder de riem met een non-stop radioprogramma. Dit jaar lanceert MNM ook voor het eerst een grootschalig onderzoek naar het studiegedrag van de Vlaamse studenten.

Het wordt stilaan een traditie: al voor het derde jaar op rij steunt radiozender MNM studenten tijdens hun examenperiode met een radiomarathon. Maar liefst achttien dagen aan een stuk leven Peter Van de Veire en Tom De Cock mee met de blokkende studenten. Om de 24 uur wisselen de dj’s elkaar af. “Tom en ik zorgen ervoor dat alle studenten goed voorbereid zijn voor hun examens. Van 6 tot en met 23 juni verandert MNM in één groot forum waar studie- en ontspanningstips uitgewisseld worden. En uiteraard draaien Tom en ik de allerbeste muziek voor tijdens het blokken of als ontspanning”, legt Peter Van de Veire uit.

Het Grote Studentenonderzoek

In het kader van Marathonradio lanceert MNM dit jaar ook een grootschalig onderzoek naar het studiegedrag en de gewoontes van Vlaamse studenten tussen 12 en 24 jaar. Hoe lang studeren onze studenten en waar doen ze dat het liefst? Gebruiken ze wel eens pepmiddelen om zich beter te kunnen concentreren of medicatie tegen faalangst? Eten studenten alleen nog maar diepvriespizza’s tijdens het blokken en wie gaat er tijdens het studeren toch nog naar het WK voetbal kijken? Meedoen aan Het Grote Studentenonderzoek kan nog en wel via MNM.be.

Binnenkort communiceert MNM nog over enkele andere nieuwigheden rond Marathonradio 2014.

  • Marathonradio: van vrijdag 6 juni om 8 uur tot maandag 23 juni om 16 uur op MNM met Peter Van de Veire en Tom De Cock
  • Marathonradio 100: op 23 juni van 8 tot 16 uur op MNM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: