Paul Personne wordt door vele wereldsterren erkend als één van de allerbeste gitaristen. Zijn muziek is herkenbaar door de unieke combinatie van zijn warme stem met de klank van zijn Gibsongitaar. Hij wordt vaker onder gebracht bij de bluesartiesten, maar hij maakt ook andere schitterende melodieën en is een getalenteerde schrijver.

Na zijn laatste album "Puzzle 14" en het live album van de tournee "Electrique Rendez-vous", keert Paul Personne terug met een nieuw album dat hij scheef, componeerde en opnam tussen Normandië en Brussel: "Funambule ou tentative de survie en milieu hostile" (uitgebracht op 31 mei 2019 op Verycords).

Het is een warm en zinderend album geworden, vintage Paul Personne, met duivelse riffs en teksten over de wereld rondom hem, die hij brengt met zijn rauwe stem. Dit nieuwe album behandelt opnieuw thema's op die hem dierbaar zijn. Uiteraard worden mooie melodieën en melancholische ballades niet vergeten.

Paul Personne vertrekt in het najaar van 2019 terug op tournee. In het voorjaar van 2020 zal hij op 29 maart 2020 te gast zijn in het Koninklijk Circus.

Tickets vanaf nu te koop op www.ticketmaster.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Paul Personne in concert
Datum: 
29 maart 2020
Locatie: 
Koninklijk Circus in Brussel

Reservatie:

Meer over