In de aflevering van vanavond is Paul de Leeuw opnieuw vastbesloten om alle registers open te trekken qua gasten en onderwerpen.

Zo ontvangt hij Dina Tersago, die vanaf maandag 25 maart 2013 één missie heeft: heel Vlaanderen fitter en gezonder krijgen in Let’s Get Fit, samen met vijf koplopers. In Manneke Paul zal alvast hun uithoudingsvermogen op de proef gesteld worden…

Daarnaast heeft Paul vernomen dat er op Gent-Wevelgem toch voldoende seingevers aan het werk zullen zijn, ondanks een moeilijke zoektocht. Hopelijk hebben ze daarna de smaak te pakken want ze mogen na de koers hun kunsten nog eens demonstreren, live bij Manneke Paul.

Ook Leki (alias Karoline Kamosi) komt langs, die ondertussen al meer dan een dikke maand in Antwerpen kampeert voor de musicalrevue Josephine B, samen met haar zes mannen. Zijn ze al vaak in elkaars haren gevlogen of zijn ze ondertussen hun eigen commune begonnen? Paul zoekt het uit.

En om het cultureel niveau nog wat op te trekken, ontvangt Paul niemand minder dan Koen Crucke en Minister van Staat Willy Claes, die samen de Noordkaap-klassieker “Ik Hou Van U” brengen.

Dit alles en toch nog net dat ietsje meer, nu zondag 24 maart 2013 in Manneke Paul.

Manneke Paul, onvoorstelbaar onvoorspelbaar, aflevering 4 op zondag 24 maart 2013, live om 21.00 bij VTM

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: