Als gevolg van de maatregelen die zijn genomen in het kader van de huidige gezondsheidscrisis, werd het concert van Parkway Drive in Vorst Nationaal, initieel voorzien op 16 april 2020 en vervolgens uitgesteld naar 6 april 2021, opnieuw uitgesteld. De nieuwe datum is nu gekend. Het concert zal plaatsvinden op 12 september 2022.

Aangekochte tickets voor de ‘Viva The Underdogs – Revolution 2020’ tour blijven geldig voor de nieuwe datum. Klanten worden per e-mail op de hoogte gebracht. De ticketverkoop begint opnieuw op vrijdag 12 november om 11u00.

Op het kruispunt van heavy metal en hardcore punk, is Parkway Drive vandaag de dag het speerpunt van de metalcore. Live gunnen de furieuze performers zichzelf geen rust, noch voor hun publiek trouwens… harde riffs en uitzinnige percussies scheuren alles uit elkaar en treffen ons recht in het hart.

De Australiërs staan te popelen om hun Europese fans in september 2022 weer te ontmoeten voor een nieuwe Europese tournee die op 9 september in Leipzig begint en op 3 oktober in Cardiff eindigt.

Extra goed nieuws: voor deze nieuwe data hebben ze de aanwezigheid van de Engelse metalcore meesters While She Sleeps als special guests bevestigd. Een meer dan verleidelijke line-up voor elke zichzelf respecterende metalfan.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Parkway Drive & Special Guests
Datum: 
Maandag 12 september 2022
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over