Terwijl grijze wolken heersen over de Belgische hemel, wordt het wachten op een warme zomer vol muziek steeds verleidelijker. Paradise City Festival, gevestigd in een prachtige kasteeltuin aan het water nabij Brussel, staat bekend om haar professionele organisatie, indrukwekkende podia en eersteklas licht- en geluidsproducties.

Dit jaar krijgt het podium dat uitsluitend gewijd is aan live acts een enorme upgrade, zowel qua capaciteit als qua artiesten, om meer evenwicht te brengen in het grote aanbod van kwaliteitsvolle dj-acts die op de andere vijf podia spelen. Na onlangs de eerste namen bekend te hebben gemaakt, heeft de organisatie een reeks baanbrekende live-acts gepubliceerd die op Paradise City 2023 zullen spelen.

AILI - BOLIS PUPUL - ERIKA DE CASIER - FLAVIEN BERGER - INNER CITY - LANDER & ADRIAAN - MAX COOPER (LIVE AV) - MEYY - ODEN & FATZO (LIVE) - PRETTY GIRL - ROCHELLE JORDAN - RY X - STAVROZ - SVANEBORG KRADYB - THE ZENMENN - TUKAN

Het Australische fenomeen RY X heeft in alle uithoeken van de wereld arena's uitverkocht en betovert het publiek met zijn kenmerkende mix van folk, indie en elektronica. Er is dus geen betere artiest om het nieuwe live podium in te luiden. Met Inner City kunnen de dansers een bezoek verwachten van een van de meest productieve Detroit house outfits. De band van Kevin Saunderson legde in de jaren '80 de basis voor techno en bracht wereldwijd nummer 1-hits als 'Good Life' en 'Big Fun' uit, die deze zomer ongetwijfeld de dansvloer in vuur en vlam zullen zetten. Daarnaast worden de bezoekers getrakteerd op de sierlijke indie-electro van Flavien Berger en de verbluffende nieuwe live AV show van dance music veteraan Max Cooper.

Tot slot zullen lokale Belgische helden Stavroz, Lander & Adriaan, Bolis Pupul, Aili, MEYY en TUKAN shows geven die je niet mag missen.

In ander nieuws presenteert Paradise City met trots Sweet Harmony, een nieuwe verbeterde kampeerervaring tijdens het weekend vol muziek. Dat betekent meer ruimte, douches en faciliteiten per kampeerder, een exclusief chill-out podium, drie ontbijtbuffetten inbegrepen in het campingticket, en een ‘silent area’ waar strikte geluidsregels gelden. Wie op zoek is naar een extra comfortabel verblijf kan gerust slapen met een van de vele verbeterde glamping-opties.

Tickets voor Paradise City Festival 2023 zijn reeds verkrijgbaar via www.paradisecity.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: