Donderdag stelde Ozark Henry zijn meest ambitieuze project ooit voor: Paramount, een volledig nieuwe live concertervaring samen met het Nationaal Orkest van België. We Can Be Heroes is de eerste single van het album Paramount. De aanwezig pers reageerde zeer enthousiast, dat was gisteren al te zien in het journaal van Eén en dat van Focus-WTV. Vandaag krijgt het project aandacht in alle kranten en sinds deze ochtend is Piet Goddaer te gast op alle mogelijke radiozenders, van MNM tot Klara! De video van de single is sinds deze ochtend beschikbaar.

90 muzikanten, 1 stem

Voor Paramount werden volledig nieuwe arrangementen geschreven. De grote hits komen uiteraard aan bod, maar ook verborgen juweeltjes en nieuw werk. De bijzondere combinatie van de stem van Ozark Henry met de muzikanten van het Nationaal Orkest van België zorgt voor een spektakel ongehoord in de Belgische muziekgeschiedenis.

Slechts 3 concerten

Omwille van het exclusieve karakter en de grootschalligheid van de productie wordt Paramount slechts drie keer live gebracht. Shakalaka Show Productions is trots één van deze concerten te mogen presenteren in Kursaal Oostende op vrijdag 13 maart 2015.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Ozark Henry
Datum: 
Vrijdag 13 maart 2015
Locatie: 
Kursaal Oostende

Reservatie:

Meer over