OSKI bracht op 18 mei zijn eerste EP ‘My Apologies For Falling Love’ uit. Met lead single en focus track van de plaat ‘Apologies’. OSKI stelde zijn album voor tijdens een showcase in De Kruitfabriek in Vilvoorde. Daarbij bracht hij een heel opzwepende en energieke versie van Apologies.

Over OSKI:

Rijzende ster OSKI maakt zich klaar voor een geweldige toekomst. De 18-jarige artiest bracht in 2019 zijn eerste singles uit en is sindsdien geëvolueerd van een jonge knul met grote dromen naar een volwassen pop-rap artiest met een heldere visie.

Op 9-jarige leeftijd begon OSKI met het produceren van dance muziek, beïnvloed door iconen als Avicii en Skrillex. Door de jaren heen is zijn interesse in hip-hop gegroeid, mede door nieuwe muzikale helden als Childish Gambino, Tyler the Creator, Brockhampton en Kanye West. Geïnspireerd door hun aanpak op muzikaal gebied, nam hij een nieuwe wending in zijn carrière.

OSKI onderscheidt zich in het poplandschap door zijn aanstekelijke zelfgeproduceerde sound. Met meer dan een half miljoen streams op Spotify alleen, zijn OSKI's eerste stappen als artiest niet onopgemerkt voorbijgegaan bij radio en media. Hoewel hij eerder als onafhankelijkartiest werkte, tekende hij in 2021 bij Sony Music en is hij klaar om zijn debuutalbum onder hun vleugels uit te brengen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over