Vers van de pers! Zonet kondigde de grote winnaar van de MIA’s (Beste Live Act, Beste Solo Man en Beste Pop) Oscar And The Wolf fantastisch concertnieuws aan. Na twee fenomenale concerten eind vorig jaar in het Sportpaleis en nadat eerder al zijn komst naar Werchter Boutique wereldkundig werd gemaakt, kondigt Max Colombie nu ook een nieuwe grootse indoor show aan in het najaar. Op vrijdag 26 oktober komt Oscar And The Wolf naar het Sportpaleis voor een spectaculaire live show vol hits.

Weinig Belgische artiesten die zo’n indrukwekkend CV kunnen voorleggen als Max Colombie. Sinds het verschijnen van debuutalbum ‘Entity’ in 2014 scoort de zanger de ene hit na de andere en verbaast hij vriend en vijand met zijn verbluffende live performances, die hem naar de grootste podia in binnen-en buitenland brengen. Nummers als “Strange Entity”, “Princes” en “Joaquim” zijn dan ook vaste waarden op talloze (inter)nationale radiozenders en staan nu al in het collectieve geheugen van de muziekliefhebber gegrift. Opvolger ‘Infinity’, dat eind 2017 uitkwam, legt de lat zowaar nog hoger. Nummers als “Breathing” en “Runaway” bevestigen de internationale allure die Oscar And The Wolf als geen ander in zijn nummers weet te leggen. Met uitverkochte concertzalen in zowel binnen- als buitenland mag het duidelijk zijn dat Oscar And The Wolf ook live zijn publiek weet te entertainen. Zijn shows worden dan ook als de beste live act van het moment beschouwd.

Oscar And The Wolf brengt de explosieve live act rond zijn twee bejubelde albums naar het Sportpaleis in Antwerpen. Afspraak op vrijdag 26 oktober. Tickets zijn beschikbaar vanaf nu vrijdag 2 februari om 10u. Wees er snel bij!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Oscar And The Wolf
Datum: 
26 oktober 2018
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over