Door een fout in het ticketingsysteem, kregen geïnteresseerde kopers de afgelopen weken onterecht het bordje 'uitverkocht' te zien wanneer ze tickets wilden bestellen voor het concert van Celtic Woman, op zondag 15 februari in de Antwerpse Stadsschouwburg. Het probleem is intussen verholpen en er kunnen opnieuw tickets aangekocht worden voor het concert dat deel uitmaakt van de feestelijkheden rond het tienjarig bestaan van het Ierse muziekfenomeen!

Celtic Woman weet sinds zijn debuut in 2005 een breed publiek aan te spreken met inspirerende muziek die bestaat uit Ierse klassiekers, hedendaagse covers en originele composities. De unieke sound van de band is een ode aan het rijke Ierse muzikale erfgoed en is een perfecte mix van traditie en het meer moderne werk. Celtic Woman heeft hiermee een trouwe en steeds groter wordende schare fans opgebouwd. Dat blijkt uit een decennium aan uitverkochte concerten en meer dan 3 miljoen verkochte tickets over de hele wereld! Ieder live-optreden is telkens opnieuw een betoverende ervaring. Zowel publiek als muziekcritici zijn het daar over eens.

Geniet mee van heerlijke, pure stemmen, betoverende choreografieën en indrukwekkende showelementen, op zondag 15 februari in de Antwerpse Stadsschouwburg.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Celtic Woman
Datum: 
Zondag 15 februari 2015
Locatie: 
Stadsschouwburg, Antwerpen

Reservatie:

Meer over