Dinsdag 8 maart zijn de opnames gestart van een nieuwe Vlaamse romantische komedie, nl. “Allemaal Familie”. Producent Yoshi Aesaert voor productiehuis Marmalade en regisseur Dries Vos hebben een verrassende populaire hoofdcast samen gebracht. Nathalie Meskens speelt aan de zijde van o.a. Bill Barberis, Steve Geerts, Gilda de Bal, Bob De Moor, Inge Paulussen, Tom Audenaert, Wouter Hendrickx, Maarten Bosmans, Els Olaerts en Carry Goossens. Dries Vos maakte eerder o.a. De Biker Boys, Patrouille Linkeroever en Wat Als? maar “Allemaal Familie’ is zijn eerste langspeelfilm. “Allemaal Familie” vertelt het verhaal van de familie De Roover die op een punt in hun leven beland is, waar het maken van enkele cruciale keuzes onvermijdelijk is. De opnames lopen nog tot 5 mei en zijn verspreid over heel België.

Voor de jonge producent Yoshi Aesaert is dit zijn tweede Vlaamse langspeelfilm na het succesvolle “Wat mannen willen” van Filip Peeters, dat vorig jaar uit kwam in de bioscoop en maar liefst 150.000 bezoekers haalde. De film wordt verdeeld door Dutch Film Works en komt in het voorjaar van 2017 uit in de bioscoop.

Synopsis
De familie De Roover is op een punt in hun leven beland is, waar het maken van enkele cruciale keuzes onvermijdelijk is. Zo wil Veerle een baby, haar man Ralf wil dichter bij zijn gevoel komen, zijn broer Charles wil vooral geen verantwoordelijkheid en hun schoonbroer Willem wil zijn overleden vrouw terug . Pater familias Peter wil vooral gelukkig zijn en zijn vrouw Sandra wil dat iemand haar wil. Je kunt niet kiezen wie je ouders zijn . Je kunt wel kiezen hoe je ouder wordt . .

De productie is in handen van Yoshi Aesaert van Marmalade in co-productie met het Nederlandse Lion Film Productions. De financiering is tot stand gekomen met steun van het Vlaams Audiovisueel Fonds (VAF), Screen Flanders, het Agentschap Ondernemen, Telenet en Medialaan.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: