Aloft opent vandaag in kader van Live@Aloft een unieke tentoonstelling met werk van designer Mat Maitland in samenwerking met Bent Van Looy. De opening van de tentoonstelling betekent meteen het startschot van een muurschildering die door Bent Van Looy in het hotel gedurende de komende weken gemaakt zal worden. De tentoonstelling kan je van 08 oktober tot en met eind December bezoeken in de lobby van het hotel aan Brussel Schuman. 

“Het hotel wordt als het ware een canvas waaraan ik de komende drie weken aan de slag ga“, zegt Bent Van Looy, frontman van Das Pop en gerenommeerd muzikant en kunstenaar. “Enerzijds bestaat de tentoonstelling uit werk van Mat Maitland, een zeer getalenteerde fotograaf en goede vriend van me. Anderzijds zal ik ter plaatse een nieuw werk creëren dat vast onderdeel wordt van het hotel.”

De engelse Mat Maitland is bekend van zijn internationaal geprezen voor zijn werk als designer en art director binnen Big Active, de creatieve consultancy uit London. Hij heeft memorabele muziek campagnes verzorgd voor onder andere Basement Jaxx, Goldfrapp, Michael Jackson, Snow Patrol, Simain en Beck. Mat zit niet graag achterover terwijl hij anderen het werk laat doen, hij heeft zicht ontwikkelt tot een kunstenaar die volledig in zijn eigen recht staat. Zijn kunst raakt vele werelden van kunst, fotografie, muziek en mode die allemaal samenkomen in zijn niet traditionele werken.

Voor meer informatie over Live@Aloft kan je terecht op www.Aloftbrussels.com/bent

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over