© vtmKzoom

Vanaf vrijdag 2 juli zoeken vtmKzoomgezichten Arne en Joyce de wilde natuur op. In de gloednieuwe eigen productie ‘Op Safari’ nemen zij de vtmKzoom-kijker mee doorheen het Safaripark Beekse Bergen en ontdekken ze de boeiende wereld van de Afrikaanse dieren.

“Na de lancering van ‘Urbanus Vertelt’, ‘De Wereld Van K3’ en ‘WOOW!’ in april is dit een nieuwe stap in de verdere uitbreiding van onze lokale producties”, vertelt vtmKzoom station manager Michael Dujardin. “We bruisen van de ambitie om ook in de volgende maanden nieuwe lokale programma-initiatieven te nemen met onze presentatoren Arne & Joyce”.

In ‘Op Safari’ staat wekelijks een dier uit het verre Afrika centraal. Met de hulp van een ranger komen Arne en Joyce vanalles te weten over de dieren, hun leven in de wilde natuur en hun karakter.

“’Op Safari’ is een erg leuk programma om te maken”, vertelt vtmKzoom presentatrice Joyce. “We zijn een aantal dagen ondergedompeld geweest in de wereld van Safaripark Beekse Bergen en hebben een heleboel dieren van heel dichtbij kunnen zien. Dat gevoel willen we graag overbrengen aan de kijkers”. Collega Arne vult aan: “We willen in ‘Op Safari’ een combinatie maken tussen fun en educatie. We laten ons niet alleen van onze zotste kant zien, maar proberen de kinderen en hun ouders ook wat bij te brengen over de dieren die we belichten”.

Op safari vanaf 2 juli bij vtmKzoom

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: