De nieuwe trailer en key art voor de Disney+ Original film "Crater," die op 12 mei exclusief in première gaat op Disney+, zijn nu beschikbaar.

Het coming-of-age sci-fi-avontuur is geregisseerd door Kyle Patrick Alvarez en heeft Isaiah Russell-Bailey, Mckenna Grace, Billy Barratt, Orson Hong, Thomas Boyce en Scott Mescudi in de hoofdrollen. De film is een 21 Laps-productie, geschreven door John J. Griffin en geproduceerd door Shawn Levy, Dan Levine en Dan Cohen. De uitvoerende producenten zijn Emily Morris, John G. Scotti, Rpin Suwannath, Gordon Gray, Paris Latsis en Terry Dougas.

‘Crater’ is een avonturenfilm over tiener Caleb Channing (Russell-Bailey), die opgroeide op een mijnkolonie op de maan. Na de dood van zijn vader (Mescudi) wordt beslist dat hij voorgoed moet vertrekken naar een idyllische planeet die zeer ver weg is. Maar voordat hij weggaat, wil Caleb de laatste wens van zijn vader vervullen. Samen met zijn beste vrienden Dylan (Billy Barratt), Borney (Orson Hong), Marcus (Thomas Boyce) en Addison (McKenna Grace), die net van de aarde komt, steelt hij een maanwagen om een laatste avontuur te beleven: het verkennen van een geheimzinnige krater.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over