Once Upon a Deadpool is vanaf 12 februari beschikbaar als download en te huur via VOD

Goed nieuws voor alle Marvel-fans: nadat Once Upon a Deadpool niet verscheen in de bioscopen, is de kindvriendelijke versie van Deadpool 2 eindelijk thuis te zien. De film bevat minder grof taalgebruik en geweld en is daarmee geschikt voor een jonger publiek. Maar ook voor de oudere fans is deze sprookjesachtige versie het kijken waard dankzij de meer dan 20 minuten aan extra Deadpool-materiaal!

Synopsis
Ieders favoriete, beruchte superheld keert terug met een twist op Deadpool 2. In Once Upon a Deadpool zie je hoe Deadpool (Ryan Reynolds) samenwerkt met Domino (Zazie Beetz), Cable (Josh Brolin) en de rest van de X-Force om te bewijzen dat familie geen F-woord is. Met meer dan 20 minuten aan nieuw beeldmateriaal en een heleboel verrassingen zul je je afvragen waarom ze ooit de moeite namen om de originele versie te maken.

Cast
In Once Upon A Deadpool, geregisseerd door David Leitch, keert de cast van Deadpool terug. Ryan Reynolds (Deadpool, X-Men Origins: Wolverine) trok opnieuw zijn Deadpoolpak aan om Fred Savage (The Princess Bride) die herstelt van een ernstige val, het verhaal Once Upon a Deadpool voor te lezen. Andere belangrijke rollen worden vertolkt door Josh Brolin (Deadpool), Morena Baccarin (Homeland), Julian Dennison (Deadpool 2), Zazie Beetz (Deadpool 2).

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: