'Vocal Group of The Year’ Old Dominion, 'One to Watch’ Jimmie Allen en 'The Way You Take Time’-zanger Joe Buck zijn toegevoegd aan de line-up van C2C: Country to Country op zaterdag 7 maart en zondag 8 maart 2020 in AFAS Live. Naast deze gevestigde namen zijn ook de upcoming acts A Thousand Horses, Austin Jenckes, Catherine McGrath, Caylee Hammack en Willie Jones toegevoegd aan het programma. Dit brengt het totale aanbod tijdens de Nederlandse editie van Europa’s grootste countryfestival op maar liefst 18 acts. Het programma op de mainstage is compleet, maar in 2020 worden nog enkele namen voor de Isla Talent Stage bekendgemaakt. De kaartverkoop is reeds gestart via www.c2c-countrytocountry.nl.

Old Dominion
Old Dominion is absoluut geen doorsnee countryband, dankzij de combinatie van ouderwetse country met humor en een flinke dosis rock-'n-roll. Hun meest recente album 'Old Dominion’ (2019) zorgde er voor dat de band 'Vocal Group of The Year’ werd tijdens de CMA 2019. De streamingscijfers liegen er ook niet om. Met meer dan vijf miljoen Spotify luisteraars per maand en hits als 'Written In The Sand’ (140 miljoen streams), 'No Such Thing As A Broken Heart’ (95 miljoen streams) en 'One Man Band’ (61 miljoen streams) bewijst Old Dominion een razend populaire act te zijn die hun plaats op de mainstage tijdens C2C zeker verdient.

Jimmie Allen
Jimmie Allen, die een grote hit scoorde met 'Best Shot’ en o.a. het voorprogramma verzorgde tijdens de tours van Kane Brown en Rascal Flatts, is één van de beste nieuwkomers in de countryscene. De zanger, die zelfs in zijn auto in Nashville leefde om zijn droom te verwezenlijken, brak in 2018 door en stond al snel op alle 'Ones to Watch’-lijstjes in de media. Zijn muziek laat zich omschrijven als een combinatie van country, rock, R&B en pop en zijn zwaarbevochten dromen worden eindelijk werkelijkheid.

Joe Buck
De Nederlandse Joe Buck begon tijdens zijn studie aan de Rockacademie met het schrijven van zijn eigen nummers en zijn talent bleef niet lang onopgemerkt. Niemand minder dan Ilse DeLange bood hem een platendeal aan bij haar eigen label. Joe speelde de afgelopen jaren in het voorprogramma van Hunter Hayes, Maren Morris, Dan+Shay en vele andere internationale country-acts. Zijn single 'The Way You Take Time’, die werd gebruikt in een TV-campagne van een supermarkt, werd een grote hit in Nederland en heeft meer dan vijf miljoen streams op Spotify. Vorig jaar stond hij al op de talent stage van C2C, maar dit jaar staat hij met een complete band op de mainstage.

C2C: Country to Country
C2C: Country to Country in AFAS Live bestaat uit twee verschillende podia. Eerder werden onder andere Luke Combs, Darius Rucker, Charles Esten en Brett Young al aangekondigd. Voor de tweede editie zijn zowel losse dagtickets (vanaf €61,60) als weekendtickets (vanaf €115,00) beschikbaar. C2C: Country to Country vond zijn oorsprong in het Verenigd Koninkrijk en heeft in 2020 edities in London, Glasgow, Dublin, Berlijn en Amsterdam. Vorig jaar bezochten 70.000 mensen één van de edities van het festival.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: