Regi maakt de meest succesvole jaren uit zijn carrière mee, volle Sportpaleizen, het derde seizoen van "Regi's world" en nu ook een eigen CD. "Regi in de mix 4" kreeg al een gouden award als de meest verkochte dance compilatie van het jaar. "I Fail" de samenwerking met het engelenkoor Scala kroont zich als best verkopende dance single van het jaar en de samenwerking met Bart Peeters "AAA Anthem" ,de ambiance topper, lijkt sterk dezelfde richting uit te gaan.

Eindelijk is er het eerste volwaardige solo album van Regi "Registrated" met vooraf genoemde hits erop natuurlijk + de eerdere hit "No Music" het enige nummer dat hij zelf zingt. Hij laat de vocalen voor de rekening van een selecte keur aan gasten.

Tom Helsen zingt het bezwerende "Night & Day" het nummer blinkt uit door zijn zachte sfeervolle beats, die Tom zijn zoetgevooisde stem alle eer aan doen, Regi schreef het nummer met Milk Inc compaan Filip Vandueren en natuurlijk met Tom Helsen. Koen Buyse (Zornik opperhoofd) schreef in totaal aan 6 nummers mee en nam voor 2 songs de vocalen voor zijn rekening. Punish is zeker een dance kraker van jewelste, terwijl Hide intimistisch, vrijwel acoustisch is, de ideale song voor bij het kampvuur als het ware.

Regi verzorgde 2 jaar geleden de productie voor de eerste Katerine single en sindsdien is ze niet meer uit de picture geweest, Back/Off samen met Koen Buyse geschreven voor Katerine is perfecte dance pop.

Roel Vanderstukken bewees zich zelf al als acteur maar dat hij een zanger met de blues was wisten we niet. In "I am a man" zo weggelopen uit een aflevering van de Sopranos, laat Roel horen als een echte blues god, hier bewijst Regi met de hulp van Koen dat het pallet aan originele dance muziek wel erg breed kan zijn, Roel kan je trouwens ook horen op mondharmonica. Karen Daemen verliet even de andere K's om zich als een electro dance queen te worstelen door de donkere werelden van Hard, met verve trouwens.

Dat Danzel internationale uitstraling heeft hoor je van de eerste noot. "What is life" is een dance topper van jewelste met Danzel op gitaar. Regi heeft altijd een oor voor nieuw talent en dat Yannick de kans grijpt in "Better world without you" is duidelijk. Dat Laura een van de mooiste stemmen in Vlaanderen heeft bewijst de rock/pop zangeres nogmaar eens op "I Still" "Larger than Life" schreef Regi samen met Wout het is al een party klassieker met de vocalen van radio en TV presentatrice Caren Meynen.

Diva niveau: Kate Ryan die ook de gitaar ter hand neemt voor "Spoiled". Dance om u tegen te zeggen. Hanne Troonbeeckx zorgt voor het slotakkoord met de nodige goosebumps in "Scared of me".

Alles bij elkaar een van de meest gevarieerde en beste dance albums uitgebracht in ons land. Regi werkte er een jaar aan en dat is eraan te horen, wat opvalt is de veelzijdigheid en de originele toets en veel veel hits.

Op zaterdag 3 november kan je het album al kopen in Free Record Shop je krijgt er een gratis extra exclusieve Jump Remix CD bij, speciale remix jump versies van Juno, Lethal MG, DJ Yoeri, Anonymous, Minimalistix en DJ Zof & SMB. Bij Extrazone kan je diezelfde dag ook terecht voor het album en daar krijg je gratis een DVD met de videoclips en live versies mee naar huis.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: