Kortrijk Xpo vormde op oudejaarsavond nog het decor voor een stevige party met onder andere Milk Inc en dit weekend mag het Novarock ontvangen. Het indoorfestival is dit jaar aan zijn 8ste editie toe en heeft weer een stevige affiche in elkaar gebokst. Onder andere Zita swoon, A Brand en Freaky Age zullen er op het podium staan.

Vorig jaar mocht Novarock toppers als Zornik, Liquido, Milk Inc, Tom Helsen en Nailpin ontvangen. Dit jaar werd vooral gekozen voor jong talent. Op de affiche staat bv de amper 19 jarige Selah Sue of de nog piepjonge jongens van Freaky Age die in 2006 nog in de finale van de Humo’s Rock Rally stonden.

Op het Novapodium staan verder nog veel rockgeweld als A Brand en Zita Swoon en mogen we na middernacht nog The Subs verwelkomen met hun mix van electro, electro house en techhouse. Later komt ook nog het Zweedse duo Olle Corneer en Stephan Engblom, oftwel Dada Life langs. Zij komen hun album “Just Do The Fun” voorstellen aan het Vlaamse publiek.

Novarock biedt tevens een podium aan nieuw talent. Denk maar aan Fuzzy Logic, Joshua of de Novarock Rally deelnemers Salweno, Exit on the left, The Vault en Salvador. Op het Rambla podium krijgen de Novarock Rally deelnemers het gezelschap van Marcus, Johny Turbo Alive Band, DJ Prico en The Sedan Vault. (DV)

Meer info op www.novarock.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: