‘There’s more where that came from’ moeten Intergalactic Lovers gedacht hebben. Na een mooi release jaar met maar liefst vijf radiosingles, een geslaagde Europese tour en een zwoele festivalzomer is de ‘Liquid Love’ van Intergalactic Lovers nog niet uitgedeeld. Ook dit najaar staat in het teken van hun vierde studio album, de plaat waarop het viertal zich samen met producer Luuk Cox heruitvond.

Eerst en vooral: vanaf vandaag is de deluxe versie van hun album ‘Liquid Love’ overal te streamen met drie extra songs. Lara Chedraoui: 'We wilden de fans die onze plaat kopen belonen door ze in avant-première de eerste drie nummers van de plaat te geven. Geduld is een schone zaak, dus zonder verder oponthoud hopen we dat jullie nu allemaal kunnen genieten van het einde (of was dat het begin?) van de 'Liquid Love'- story, nu integraal beschikbaar op alle DSP's.' Luister HIER naar de deluxe versie van 'Liquid Love'

Meer nieuws: Vanaf vandaag kun je ook kijken naar De ‘Liquid Love’ kortfilm die eerder dit jaar al in premiere en in competitie ging op het filmfestival in Oostende, vanaf nu dus ook online te ontdekken. Intergalactic Lovers-frontvrouw Lara Chedraoui creëerde samen met regisseur Charlotte De Cort een betoverende videotrilogie. Elk van de drie hoofdstukken correspondeert met een nummer van het album. Ontdek hem HIER

Tot slot ontwikkelde de band samen met DOK Brewing Company in Gent een ‘Intergalactic Lager’. De band droomde er al langer van een frisse, kruidige en flink gehopte pint te brouwen die hen terugbracht naar hun dagen op tour door Duitsland en Oost Europa. Het limited edition blikje ‘Liquid Love’ is vanaf nu te krijgen in selecte bierspeciaalzaken en op shows van de band.

Intergalactic Lovers spelen volgende week een uitverkochte Radio 1 sessie, 25 November in Maastricht en op 9 december in een uitverkochte AB.

LIVE

  • 11/11 Rolling Stone Beach Festival 2022, Duitsland
  • 17/11 Radio 1 session, Arenberg, Antwerpen, België SOLD OUT
  • 19/11 Made in Belgium, Gebouw T, Bergen op Zoom, Nederland
  • 25/11 Muziekgierterij, Maastricht, Nederlans
  • 09/12 Ancienne Belgique (AB), Brussel, België SOLD OUT
  • 14/01 Le Delta, Namur, België

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: