Ook in 2009 trekt Nickelodeon de lijn verder en blijft de kinderzender vasthouden aan zijn succesformule. Evergreens als SpongeBob en Fairly Odd Parents zullen op continue basis worden aangevuld met gloednieuwe animatieseries en nieuwe afleveringen van bestaande succesreeksen zoals Het Huis Anubis, Drakenjagers, iCarly…

Vlaanderen maakt in het voorjaar van 2009 alvast kennis met Ni Hao, Kai Lan. In deze educatieve kleuterreeks neemt Kai Lan, een vijfjarig Chinees meisje, de jongste Nickelodeon kijkertjes mee in een Chinees avontuur en vertelt ze hen over het leven in China, haar familie, haar vriendjes én leert ze hen een aantal woordjes Mandarijns. De nieuwe cartoon ‘Frankensteins Cat’ en de nooit eerder vertoonde live action ‘True Jackson’ zorgen samen met nieuwe afleveringen van de topper ‘Het Huis Anubis’ en ‘Drakenjagers’ voor een goed gevuld televisieaanbod.

Ook in het zuiden kunnen de Nickelodeon kijkers weer een pak nieuwe reeksen verwachten in het voorjaar van 2009. Naast ‘Tak en de kracht van Juju’ en ‘Barnyard’ – twee reeksen die eerder al hun pluimen in Vlaanderen verdienden – wacht de Franstalige kids een aantal nieuwe succesvolle internationale live actions zoals ‘iCarly’ en ‘Just Jordan’. In ‘Danse comme une Star’ leren de kids dan weer de dance moves van hun favoriete videoclip. Nieuwe afleveringen van SpongeBob, Fairly Odd Parents, Allie Singer, Zoé en H2O zorgen ook in het zuiden voor de nodige humor en spanning.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: