Bjorn Beheydt

In Vlaanderen is Milow al immens populair, maar nu ligt ook Nederland aan de voeten van deze Vlaams-Brabander. Met zijn hit “Ayo technology” verovert hij de nummer 1 in de downloadchart en komt hij de top drie binnen in de Mega Top 100. Inmiddels is ook zijn concert in zaal Paradisio in Amsterdam op 23 januari volledig uitverkocht.

In Vlaanderen veroverde Milow enkele weken geleden nog de hoogste plaats in de Ultratop 50 met de akoestische cover van de 50 Cent hit “ayo technology”. Voor de 26-jarige Leuvenaar onmiddellijk ook het hoogtepunt uit zijn nog jonge carrière die begon bij zijn doorbraak met de monsterhit "You don't know". Een carrière die wel eens snel internationale wendingen zou kunnen nemen, want blogger Perez Hilton en producer Kanye West zijn alvast helemaal weg van Milow’s versie van “Ayo technologie”.

Zelf blijft Jonathan Vandenbroeck bescheiden. “De downloads tellen in Nederland niet zo zwaar mee aangezien het maar om een 600-tal stuks gaat”, aldus Milow. Toch is hij heel blij met deze erkenning. (DV)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: