Na Jan Mulder en Josje Huisman komt op woensdag 9 december 2015 voor de derde keer een Nederlander meespelen in Beste Kijkers. Komiek Jan Jaap van der Wal neemt plaats naast Tine Embrechts. De cabaretier probeert ons land zo goed mogelijk te doorgronden in zijn voorstelling ‘De Nieuwe Belg’. Dat lijkt ook naast Tine aardig te lukken. Vooral de moppen van Ben Crabbé krijgen van Jan Jaap een staande ovatie.

Aan de overzijde krijgt Sven De Ridder dit keer Saartje Vandendriessche naast zich. Hij schotelt haar al snel een glas speciale gin voor die het libido stimuleert. Als dat maar goed afloopt... Zelf houdt Sven het bij een glas water, maar dat weerhoudt hem er niet van om in het midden van de studio een hoelahoep-battle te houden met Jan Jaap.

En wat hebben Reizen Waes, Alloo in de Vrouwengevangenis, Valkuil, Het Klapsalon en In Godsnaam tot slot met elkaar gemeen? Ze passeren allemaal de revue in de finaleronde van Beste Kijkers. Daarin krijgt klankvrouw van dienst Nathalie Meskens dit keer de hulp van gastacteur Tom Waes. Die blijkt overigens bijzonder goed te staan met een lange blonde pruik.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over