Tom Van Tongerloo
Mysteryland 2015

Heb je het al gehoord? De tickets voor de mooiste zaterdag van het jaar sowieso gaan uitverkopen. Wil je het meemaken? Scoor dan je ticket(s) via ons enige echte verkoopkanaal: tickets.mysteryland.nl Ben je meer een zondagskind? Begrijpelijk! Ook op zondag 30 augustus hebben we een klapper van een line-up voor je. Kijk maar! Zondag- en weekendtickets zijn trouwens hier verkrijgbaar.

Blijven slapen in een van onze hotels?

De reguliere camping en alle campingpakketten zijn hartstikke uitverkocht. Wel hebben we hier nog wat heerlijke hotelpakketten voor je; van budgethostel in het centrum van Amsterdam tot stylish verantwoord sjiekdefriemel in een designhotel. Het relaxte is dat de meeste pakketten inclusief vervoer van en naar het festivalterrein zijn. Kan je lekker zo veel bier en mixjes drinken als je zelf wilt en na het festival de minibar soldaat maken tijdens de after in je hotelkamer. Slapen kan altijd nog.

Wij zien sterren

Man, man, man... wat staan er toch een stelletje topartiesten op het programma dit jaar. Om jouw drukke bestaan iets gemakkelijker te maken, maakten wij alvast wat selecties voor je. Check hier de 20 grootste sterren van de zaterdag, hier die van de zondag. Omdat we iedereen willen stimuleren om op muzikale ontdekkingsreis te gaan, maakten we ook een selectie van de meest bijzondere artiesten.

Kunstenaar Florentijn Hofman maakt gigantisch en uniek kunstwerk voor mysteryland

Zet eens zestien grote stappen vanaf de plek waar je nu bent en kijk terug naar de plek waar je de eerste stap zette. Zo hoog wordt het Feestbeest dat de internationaal bekende kunstenaar Florentijn Hofman voor Mysteryland gaat maken. Je mag best weten dat we daar apetrots op zijn. Ken je Florentijn nog niet? No worries, je kan niet alles weten. Hier lees je er meer over.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: