Voel jij het ook dagelijks kriebelen om eens op een podium te staan? Kan je zingen, acteren en dansen? Of heb je gewoon een grote portie zin om het allemaal te leren? Dan is musicalifragilistic misschien wel iets voor jou!

Musicalifragilistic wordt geleid door actrice en zangeres Deborah De Ridder (Evita, Domino - de musical, Sound Of Music, Sacco & Vanzetti, Sweeney Todd, Annie). Voor het 5de jaar op rij heeft ze professionele docenten kunnen strikken om weer een boeiende musicalstage te geven. Deze zomer zal ze samen met Maike Boerdam (Elisabeth, Assepoester, Annie, Mary Poppins), Ivan Pecnik (Tegen de sterren op, Sara, Pinokkio, Beauty And The Beast, Titanic), Matthew Michel (Kadanza Together, Grease, Ghost Rockers, Lelies, Shrek), Steven Roox (Anastasia, Sweeney Todd, Ciske De Rat, Soldaat van Oranje, Domino) , Helen Geets (Cats, Daens, Phantom of The Opera, Robin Hood, Tovenaar van Oz) en Stuart Boother (Jesus Christ Superstar, Les Misérables, Lord Of The Rings, Pirates of the Caribbean) een intensieve, originele musicalstage geven in de danszalen van de Kunsthumaniora van Wilrijk! Bij musicalifragilistic werken ze enkel samen met docenten die reeds hun pluimen verdiend hebben in de musical- of theaterwereld. Zij geloven dat zij door hun ervaring in het vak en in het lesgeven de musicalpassie zeer goed kunnen overbrengen aan de deelnemers van deze leuke intensieve stage.

De vraag die waarschijnlijk het meest op je lippen brandt is wanneer dit allemaal doorgaat. Heb je de eerste week van de zomervakantie (6 t.e.m. 10 juli 2020) niets te doen? Dan kan je de stage alvast in je agenda plannen.

Maar hoe gaat het praktisch allemaal in zijn werk? De leerlingen zullen verdeeld worden volgens leeftijd in 3 verschillende groepen (juniors, seniors & masters) . Ze werken met verschillende workshops die door de leerkrachten gegeven worden zodat de leerlingen op een intensieve manier kunnen proeven van het musicalvak. Om de week in schoonheid af te sluiten kunnen de ouders en familieleden op vrijdag naar een toonmoment komen kijken.

Maar wat kost dit plaatje nu eigenlijk allemaal? Als je er snel bij bent kan je genieten van een vroegboekkorting en betaal je slechts 178 EUR. Na 30 november 2019 betaal je 190 EUR voor de inschrijving. Zijn er meerdere talenten in jullie gezin? Schrijf je dan gezellig samen in want vanaf 2 gezinsleden krijg je een korting van 12 EUR korting. De prijs per lid bedraagt dan 178 EUR.

Let wel op, er is maar een beperkt aantal inschrijvingen per groep! Snel zijn is dus de boodschap! Meer informatie kan je vinden op http://musicalifragilistic.be

Heb je geen extra informatie meer nodig en heb je al beslist? Schrijf je dan snel in via de website van Musicalifragilistic en geniet nog tot en met 30 november 2019 van de vroegboekkorting!

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: