Van Maaskantje naar...? Viacom-zender MTV stuurt tweeling Sharon en Esmee, bekend van Ex on the Beach: Double Dutch, op vakantie! Dat wordt Double Trouble! Waar ze heen gaan? Ze hebben geen idee. Wordt het een luxe resort, een safari of met de WC-rol onder de arm de camping over? Je ziet het vanaf 27 augustus elke zondag om 22.00 uur bij MTV in Double Trouble!

Bekijk de teaser

Sharon en Esmee zijn bekend van MTV’s kijkcijferkanon Ex on the Beach: Double Dutch, dat de jonge kijker elke week weer aan de TV wist te kluisteren en het internet deed ontploffen met uitspraken als “Wij zijn de twee grootste sletjes, maar met de minste vetjes”. De laatste uitzending bereikte maar liefst 259.600 kijkers (A6+ inclusief uitgesteld kijken, bron:SKO) tijdens de première op tv.

Over MTV Benelux

MTV is het Youth & Entertainment-merk binnen de portfolio van Viacom International Media Networks Benelux. MTV brengt entertainment en richt zich op de belevingswereld van jongeren. Als onderdeel van Viacom, één van 's werelds grootste internationale mediabedrijven, is het voor MTV mogelijk om de Nederlandse en Belgische MTV-fans toegang te geven tot internationale sterren en shows, zoals Catfish, Teen Mom, MTV EMA en vele andere. Ook lokale producties spelen een grote rol bij MTV, zoals Ex on the Beach: Double Dutch en Dutch Ridiculousness. MTV is in Nederland te zien via Ziggo op kanaal #23 en KPN op kanaal #20 en in België te zien via Proximus op kanaal #213 en via Telenet op kanaal #19. Meer informatie over MTV is te vinden via mtv.nl en mtv.be.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: