Grondleggers van de trip-hop geven optreden tijdens Live At in het Amsterdamse Bostheater

Morcheeba komt op zondag 18 augustus naar het Amsterdamse Bos. Tijdens eerdere Live At Amsterdamse Bos edities speelden o.a. alt-J, Graham Nash, Little Steven and the Disciples of Soul, De Dijk, Typhoon en vele andere artiesten uit binnen- en buitenland in het openluchttheater. De kaartverkoop start vrijdag 19 april om 10:00 uur.

Morcheeba
Morcheeba is een vaste waarde binnen de trip-hop. Samen met Massive Attack, Hooverphonic, Tricky en Portishead zijn zij vandaaldrager in het genre. Sinds medio jaren ’90 toeren ze wereldwijd, maar nog niet eerder stonden ze op het podium van het Amsterdamse Bostheater.

Op het nieuwe album Blaze Away combineert Morcheeba het beste van het beste: het relaxte van de lounge, de lekkere beats van hiphop en het hoge catchy gehalte van pop. Morcheeba brak bij het grote publiek door met hun hit ‘Wonders Never Cease’, die te horen was onder een reclame van een groot Nederlands biermerk.

Live At Amsterdamse Bos 2019
Eerder werden o.a. shows van A Tribute to 2016, John Butler Trio, Band of Horses, De Dijk, Paul Carrack, de Edwin Evers Band, Peter Doherty & The Puta Madres, Douwe Bob, Caro Emerald, Dutch Eagles, Venice, Benjamin Clementine, Light Verse Festival, André Kuipers, Don McLean, Neneh Cherry en Thomas Dybdahl aangekondigd voor Live At Amsterdamse Bos. Meerdere concerten verkochten in hoog tempo uit. De rest van het programma zal de komende weken bekendgemaakt worden.

Ticketinfo
Kaarten voor het concert zijn verkrijgbaar vanaf vrijdag 19 april om 10.00 uur via LiveatAmsterdamseBos.nl en Eventim.nl.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Morcheeba
Datum: 
Zondag 18 augustus 2019
Locatie: 
Live At Amsterdamse Bos
Meer over