De afgelopen jaren bleek duidelijk dat de Schotse cabaretière/zangeres Morag McLaren meteen zeer geliefd werd bevonden door het Belgische theaterpubliek, hoogste tijd om het kanaal andermaal over te steken met ‘Scottish Waffle’, daarin grotendeels nieuw repertoire, zonder de hoogtepunten uit voorgaande shows te vermijden.
De ingrediënten van ‘Scottish Waffle’: een selectie hilarische maar ook gevoelige songs en dolkomische typetjes en situaties: Morag at her best!


Cabaretière/actrice/(opera-)zangeres Morag McLaren begon haar carrière als sopraan in de operahuizen van Schotland en Wales. De levenslustige diva doorzwom ook andere muzikale watertjes. Ze zong de sterren van de hemel in o.a. Phantom of the Opera en Sondheims A Little Night Music, beoefende vocale en fysieke acrobatieën op de trampoline bij Opera Circus en Impropera (sinds 2009 ook succesvol in België en Nederland) en leende haar zoete Schotse stem aan de films Braveheart en Rob Roy. 



Met een subtiel gevoel voor parodie en interpretatie neemt ze het publiek in haar one woman shows mee op een reis doorheen de opera, de blues en de musical. Telkens weer zorgt de diva voor een onvergetelijke ‘typical British evening’. Ook in New York is Morag McLaren geen onbekende meer.

Belgische premièredata:


Donderdag 11/02/'10 om 20u - Stadsschouwburg Brugge (Vlamingstraat 29, Brugge) - tickets: Cultuurcentrum Brugge: 050/44 30 60

Vrijdag 12/02/'10 om 20u30 - Cultuurcentrum Strombeek (Gemeenteplein - Strombeek-Bever) - tickets: 02/263 03 43



Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: