Hoe zit dat verhaal nu precies van Monday Justice? Wel, de sympathieke en populaire Engelse singer-songwriter verzeilde ooit in België als werknemer van de Europese commissie. In Brussel kwam hij in contact met Belgische producers en muzikanten en ondertussen – ruim 10 jaar later – mag hij zich dan ook een halfbloed Belg noemen.

Monday Justice schreef enkele liedjes voor Vaya Con Dios en hij deelde in het verleden ook al het podium met Dani Klein tijdens haar concerttour. Ondertussen is de zanger klaar om met z’n solo-cd de rest van de wereld in te pakken. Producer Patrick Hamilton nam de nodige tijd om met Monday Justice z’n eerste album ‘Not your average man’ in te blikken. Het resultaat uit die samenwerking zijn ondermeer de prachtsingles ‘Loosing my baby’ en ‘I know’.

Met ‘Out of control’ wordt de 3de single uit het album ‘Not your average man’ voorgesteld. “Out of control gaat in feite over een jongen die verliefd is op een meisje. Hij ziet haar graag maar omdat zij z’n liefde niet kan beantwoorden raakt hij helemaal van streek en dus ‘out of control’” zegt Monday Justice.

Ook nu werd er weer een aanzienlijk budget besteed aan een mooie videoclip van ‘Out of control’, die werd opgenomen in Los Angeles. Op Youtube én op de muziekzenders JIM TV, TMF kan je de clip alvast bekijken. Vanaf volgende week maandag hoor je het nummer ook op de radiostations en over 14 dagen ligt de nieuwe single van Monday Justice in de winkels.

bekijk videoclip

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: