Op dinsdag 22 september komt de flamboyante popster Mika voor een concert naar de Heineken Music Hall in Amsterdam. De voorverkoop voor dit concert start donderdag 2 april om 10:00 uur.

In 2007 brak de nu 31-jarige zanger Michael Holbrook Penniman, beter bekend als Mika, door met zijn debuutalbum Life in Cartoon Motion. De eerste single “Grace Kelly” stond bijna een half jaar in de single top 100, en de vervolgsingle “Relax, take It Easy” behaalde zelfs de nummer 1 positie. Ook “Big Girl (You Are Beautiful)” was een regelrechte hit en bevestigde zijn status als popster. Datzelfde jaar stond Mika in een uitverkochte Heineken Music Hall.

Wie denkt dat Mika de afgelopen jaren heeft uitgerust komt bedrogen uit. Sinds de succestour van 2007 en 2008 bracht hij maar liefst 2 albums uit, was hij jurylid bij The X factor in Italië, was hij coach bij The Voice in Frankrijk en voerde hij daar de hitlijsten aan met de single "Boum Boum Boum". Daarnaast heeft hij verschillende samenwerkingen opgezet met horlogemerk Swatch en Italiaans modehuis Valentino. Mika verkocht vanaf 2007 meer dan 10 miljoen albums en heeft in meer dan 32 landen wereldwijd de gouden en/of platina status bereikt.

Vorige week werd de nieuwe single “Talk About You” gereleased. Het is een voorloper op het nieuwe album dat geschreven is door Mika en mede-geproduceerd door Gregg Wells (Katy Perry, Pharrell Williams, Adele, Rufus Wainwright) en later dit jaar uitkomt. Het laat wederom een catchy, cool popgeluid horen dat klaar is voor de grote zalen en festivals over de hele wereld.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Mika
Datum: 
Dinsdag 22 september 2015
Locatie: 
Heineken Music Hall, Amsterdam

Reservatie:

Meer over