Wie dacht dat de muzikale carrière van Michael Jackson gedaan was, zit er grondig naast. Na enkele rustige jaren kondigde de King of Pop gisteren op een persconferentie in Londen zijn afscheidsconcerten aan. 10 concerten in de 02-Arena in Londen staan op het programma, goed voor 200.000 tickets.

“This is it, see you in july” waren de laatste woorden van Michael Jackson op de bijzonder druk bijgewoonde persconferentie. Dagen werd er al gespeculeerd over wat Michael Jackson de pers te vertellen had. Geruchten waren er te over, gaande van een heuse comeback met mogelijk een nieuw album tot een concertreeks van 60 concerten in de 02-Arena. Uiteindelijk hield de controversiële popster het op 10 concerten die starten op 8 juli.

Een paar duizend fans waren gisteren naar de O2-Arena afgezakt om de persconferentie bij te wonen. Uiteindelijk konden er maar enkele honderden de zaal binnen. Ze kregen geen aankondiging te horen van een nieuw album, maar de stralende zanger had wel een boodschap voor zijn fans: "Ik houd van jullie uit het diepste van mijn hart”.

Wie er in juli wil bijzijn in de 02-Arena zal zich moeten haasten. De voorverkoop voor de tickets starten woensdag. (DV)

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: