Gisteren werden opnieuw de Music Industry Awards (MIA's) uitgereikt, de belangrijkste muziekprijzen van ons land. Voor het eerst vond de show plaats in het Sportpaleis, groter dan ooit dus.

AARON BLOMMAERT WINT DOORBRAAK

Aaron Blommaert werd beloond met de MIA voor 'Doorbraak', zijn allereerste MIA ooit. Na het winnen van The Masked Singer werd zijn eerste single ZONDE meteen een zomerhit. Ook tweede single DEURBEL doet het nog steeds erg goed in airplay en op streamingplatformen.
De voorbije maanden beleefde Aaron ook zijn allereerste performances op grote podia en tv-shows, samen met zijn liveband. Verder is Aaron momenteel elke dag te zien als Raven in Familie.

Aaron bedankte het publiek met mooie woorden "Ik wil iedereen in de zaal bedanken om zo lief te zijn voor elkaar en te applaudisseren voor iédereen die wint, ondanks het verschil in smaak en genres. Dat wens ik ook de wereld toe: evenveel respect en liefde voor elkaar, zoals we dat in de muzieksector hebben."

COELY WINT HIPHOP

Coely sleepte de MIA voor 'Hiphop' in de wacht. Opvallend: het is al de derde keer dat ze de prijs in die categorie naar huis mag nemen. Haar topjaar met passages in 'The Masked Singer' en 'The Voice Kids', een succesvolle tour door Belgische clubs en uiteraard album 'Alive', krijgt op deze manier nog een kers op de taart. Coely drukte ook haar stempel op de liveshow van de MIA's: samen met Glints en DIKKE zette ze Belgische hiphop in de spotlights, met een knallende performance van 'Nightcall'.

"Het doet deugd om zoveel erkenning te krijgen. Mijn team en ik zijn lang weggeweest en het voelt daarom dubbel zo fantastisch dat mensen nog steeds onze muziek en artistry appreciëren. Ze blijven achter ons staan en gunnen het ons nog steeds ... onbeschrijfelijk! Muziek verbindt ons allen!" klinkt het bij Coely.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: