MGMT… Jullie sloten hen in de armen toen ze met hun debuutalbum ‘Oracular Spectacular’ op Belgische bodem belandden. Jullie wachten al lang op nieuw materiaal, “gaan ze nog kunnen tippen aan het succes van de vorige?”, “zijn ze echt spoor kwijt zoals sommige criticasters stiekem verspreiden op het web?”, … Iedereen smacht naar MGMT en D-day van het nieuwe album ‘Congratulations’ nadert… Vrijdag 9 april 2010 ligt het gloednieuwe meesterwerk - want o ja, dat is het wederom - in de traditionele en digitale winkel!

Het concert in de Botanique was in geen tijd uitverkocht, vers van de pers komt het nieuws dat MGMT zowaar een CLUB 69 gaat doen bij Studio Brussel op vrijdag 26 maart, de single ‘Flash Delirium’ is nog steeds gratis te verkrijgen op de band’s website en als dat nog niet genoeg is, siert MGMT de cover van NME!!

Overal te wereld worden er luistersessies voor fans georganiseerd ‘MGMT style’! Luister vandaag naar Studio Brussel, hou de verschillende MGMT websites in het oog en wie weet ben jij wel de eerste Belgische fan die het nieuwe album ‘Congratulations’ mag beluisteren. Ben je al benieuwd? Ga snel piepen op http://www.whereismgmt.com/be !

Meer MGMT
Eigen website: www.whoismgmt.com/home.php?territory=be
Facebook: www.facebook.com/mgmt
Twitter: twitter.com/whereisMGMT
YouTube: www.youtube.com/user/mgmtmusic
MySpace: www.myspace.com/mgmt

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: