Dat het fantastisch gaat met Yevgueni, dat is geen nieuws: de vijfde plaat "Van Hierboven" was goed voor een vierde plek in de Ultratop en leverde de band ook een MIA-nominatie op in de categorie Nederlandstalig. Maar dat wisten jullie al.

Wél nieuw is de kersverse single "Uit het Niets"! Het nummer is 'een ode aan de snelheid van haar bochten en haar kennis van 't parcours. En over het nauwelijks waarneembare verschil tussen ongelooflijk toeval en inmenging van hierboven'.

Hier kan je hem zelf even beluisteren. Of bekijk de live versie die Yevgueni bracht bij Café Corsari. Of stem gewoon af op Radio 1, want daar hebben ze hem ook al opgepikt!

Helemaal klaar voor de festivalzomer!

Niet alleen de radio houdt van Yevgueni's nieuwste plaat, ook live gaat het hard: zowel de clubtour als de eerste helft van de theatertour dit voorjaar trokken volle zalen. Voor we jullie de tweede theaterhelft voorschotelen komende herfst, is het eerst nog tijd voor zon en mooie muziekjes.

Yevgueni mag zich verheugen ook heel wat mooie spots op grote festivals. Zo zijn ze headliner op Na Fir Bolg, staat er een blij weerzien met de Leuvense Oude Markt op het programma tijdens Beleuvenissen, spelen ze op de Lokerse Feesten en staan ze op het hoofdpodium van Maanrock.

Neem er alvast je agenda bij, want hieronder vind je de volledige lijst:

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over