Van 16 september tot en met 2 oktober 2022 komt Herman van Veen met zijn muzikanten, liedjes en verhalen met een reeks extra voorstellingen van zijn verjaardags-tournee naar Vlaanderen.

Extra voorstellingen van een totaal uitverkochte -door de pandemie onderbroken- tournee waarvan in Vlaanderen in voorjaar 2020 ter gelegenheid van zijn 75ste verjaardag 30.000 toeschouwers genoten. Inmiddels is Herman van Veen 77 en komt hij samen met zijn gezelschap; violiste-zangeres Jannemien Cnossen, bassist-toetsenist Kees Dijkstra en componist-gitariste Edith Leerkes, verder vieren.

Het zou een feestjaar worden een vrolijk weerzien, mijn vijfenzeventigste verjaardag vieren en vrij naar Chawwa Wijnberg zingen: Violen, anjelieren en een tas vol prei wat hebben we te vieren violen, anjelieren en een tas vol prei. Toen kwam tijdens onze Vlaamse touree dat wereldwijde virus en weken we uit naar huis, wuifden we naar de kinderen voor ramen, gingen we beetje voor beetje en toen toch maar weer niet weer wel naar buiten, zingen, spelen voor een handvol durvers in de zalen en de zaaltjes tot ook dat niet meer mocht.
Nu het weer mag, nemen wij onze tour terug op en komen, om het vieren in te halen, samen met Kees Dijkstra, Jannemien Cnossen en Edith Leerkes met extra voorstellingen naar ons zusterland Vlaanderen.
We gaan elkaar zien!
Kijk ernaar uit,
Herman van Veen.

Op zondagmiddag 25 september doet Herman van Veen het Concertgebouw in Brugge aan, met een voorstelling om 16.00u . Omwille van de jarenlange speciale band tussen Nekka en Herman van Veen mogen wij voor dit concert 200 kaarten aanbieden aan Nekka-liefhebbers, en dit aan de heel speciale prijs van 5,00 euro.

U kan deze tickets winnen door een mail te sturen naar info@nekka.be en vervolgens 5 euro x het aantal tickets over te schrijven op rek. BE17 4026 1790 2121 met vermelding van uw naam

De tickets kan u dan in het Concertgebouw aan de stand van Nekka afhalen.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over