Els Verhaeren

Droom jij al van het nieuwe festival seizoen? Kan je niet wachten tot juli voor je naar een groot rock festival kan gaan? Of is het aantal festivals in België gewoon niet genoeg voor jou? Dan raden wij je aan om een bezoek te brengen aan Rock Am Ring in Duitsland.

Slechts een paar uur over de grens met België vind je Mendig, de plaats waar de 31ste editie van Rock Am Ring voor de tweede keer zal plaatsvinden. Op het vliegveld, waar het festival plaatsvindt, zal je 3 podia vinden waar meerdere bands het beste van zichzelf zullen geven.

Rock Am Ring heeft al meer dan 50 bands aangekondigd. Bands van over de hele wereld, je hebt de levende legendes van Black Sabbath, die tijdens hun laatste afscheidstournee 'The End' ook in Mendig zullen passeren, maar je hebt ook de jongere generatie als Bring Me The Horizon. Het festival heeft ook een aantal Duitse bands op hun line-up. Zelfs als je deze bands niet zou kennen, zul je toch genieten van de muziek en de sfeer op het festival, want de Duitsers weten hoe ze moeten rocken en zich kunnen amuseren.

Headliners, naast Black Sabbath, zijn Volbeat en Red Hot Chilli Peppers. Andere bands op de line-up zijn Tenacious D, Billy Talent, Fettes Brot, Major Lazer, Korn, Deftones, Biffy Clyro, The 1975, Disturbed, Alligatoah, Wirtz, Breaking Benjamin, Foals, Panic! At The Disco, Killswitch Engage, One Ok Rock, Skillet, Rival Sons, RAF Camora, DCVDNS, Shinedown, Graveyard, Walk The Moon en nog veel meer.

Heb je nog niets gepland in je agenda van de 3de tot 5de juni 2016? Vul die dagen dan met een bezoek aan Rock Am Ring, je zal er geen spijt van krijgen! Trek gewoon richting Mendig Vlieghaven in de Vulkaneiffel in Duitsland!

Wacht niet te lang om je tickets te kopen want er zijn ondertussen al meer dan 80.000 tickets verkocht!

Meer informatie: www.rock-am-ring.com

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over