Internationale superster, de meest invloedrijke vrouwelijke artieste van haar generatie, diva der diva's... Mariah Carey is terug! Met haar nieuwe 'Sweet Sweet Fantasy Tour' komt ze voor het eerst sinds 2003 nog eens naar het Europese continent. En daar hoort een Belgische passage bij. Duid zondag 27 maart 2016 alvast met stip aan in uw agenda, want dan staat ze op het podium van Vorst Nationaal!

De tournee moet de ultieme bekroning worden van één van de meest opwindende jaren van haar indrukwekkende carrière, met een hele reeks uitverkochte concerten in thuisbasis Las Vegas. Mariah Carey neemt haar publiek mee op een magische reis doorheen al haar grootste hits, waaronder de onsterfelijke singles "Hero", "Fantasy", "Always Be My Baby" en "We Belong Together". Met 18 internationale nummer 1-hits, wordt het niet alleen een singalong-festijn, maar ook een concert dat het publiek diep zal emotioneren.

Muziekicoon, soullegende, popfenomeen, adembenemende live-artieste, Mariah is op zoveel manieren één van de meest legendarische zangeressen aller tijden. Ook de cijfers spreken voor zich. Ze verkocht wereldwijd meer dan 220 miljoen albums en stond met 18 singles in de Billboard Top 100, waarvan 17 songs van haar eigen hand. Met haar onmiskenbare en rijke stem, die maar liefst vijf octaven ver reikt, maar ook met haar talenten als componiste, performer en producer, wordt terecht naar haar verwezen als één van de allergrootste sterren van de moderne popscene. Maar niet alleen voor haar capaciteiten als zangeres wordt Mariah Cary op handen gedragen, ze wist zich ook te onderscheiden als actrice en als filantroop die zich inzette voor verschillende goede doelen.

Een grote dame komt naar België! Fans kunnen beginnen aftellen, want Mariah Cary komt op 27 maart naar Vorst Nationaal. Tickets voor dat concert zijn te koop vanaf vrijdag 18 december om 9u.

Een exclusieve voorverkoop, voorbehouden voor leden van Honey B. Fly, de fanclub van Mariah Carey, start op dinsdag 15 december via www.mariahcarey.be. Leden van de fanclub Honey B. Fly krijgen dus als eerste de kans om tickets en VIP-pakketten aan te kopen. Fans kunnen vanaf nu hun "Honey B. Fly Live Pass" bestellen, die hen niet enkel toegang geeft tot de voorverkoop voor tickets en VIP-pakkketten, maar ook lidmaatschap van het HBF Community Forum en exclusieve ledenpromoties. Fans die al lid zijn, kunnen op www.mariahcarey.com een upgrade van hun account krijgen met de B. Fly Live Pass.

Blijf op de hoogte van de laatste nieuwtjes via www.mariahcarey.com/tour en volg Mariah op Facebook (www.facebook.com/mariahcarey) en op Twitter: @MariahCarey

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Marie Carey
Datum: 
Zondag 27 maart 2016
Locatie: 
Vorst Nationaal, Brussel

Reservatie:

Meer over