Melancholie, dat moet zowat het enige vakje zijn waar Marble Sounds echt in past. Muzikaal laat de band rond Pieter Van Dessel zich moeilijk in een bepaald hokje duwen. Voor hun laatste album 'Tautou' doken ze samen met de kamerfilharmonie Casco Phil de studio in, met verbluffend resultaat. Een artistieke tour de force, waarin intieme poëzie en epische verhalen nooit veraf zijn, geënt op een rijk gearrangeerde sound. Een mooie wisselwerking tussen twee muzikale werelden, waarmee de band nu ook exclusief voor More Music! naar buiten treedt, mét 16 muzikanten op het podium.

More Music!

More Music! wordt opnieuw een boeiende ontmoeting tussen Cactus Muziekcentrum en Concertgebouw Brugge, op het raakpunt van op het eerste gezicht uiteenlopende muzikale werelden. Een gebald, atmosferisch totaalconcept dat de bezoeker meeneemt op een avontuurlijke muzikale trip van singer-songwriter en spoken word-performers tot elektronica en uitdagende multimediale projecten.

More Music! nestelt zich in de knappe architectuur van het Concertgebouw Brugge, wat voor een aantal projecten binnen More Music! een absolute meerwaarde betekent.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
More Music!
Datum: 
Vrijdag 14 april
Locatie: 
Concertgebouw Brugge

Reservatie:

Meer over