Deze zomer bestaat Tomorrowland 10 jaar. Elk jaar kijken honderdduizenden muziekliefhebbers van over de hele wereld uit naar de trailer waar in het thema onthuld wordt van het razend populaire festival. Voor deze editie krijgt bioscoopketen Kinepolis de primeur om de sprookjesachtige trailer voor het eerst aan de wereld te tonen. De magische beelden zullen er helemaal tot hun recht komen. Kinepolis zal de trailer twee weken lang - vanaf woensdag 25 juni - voor aanvang van alle films op al haar schermen vertonen.

Het festival werkt elk jaar toe naar een bepaald thema en trekt die lijn door naar haar bijzondere decors. Het thema van dit jaar luidt ‘Key to Happiness’. De trailer vormt het tiende magische hoofdstuk uit het Tomorrowland-verhaal.

Het thema van vorig jaar was 'The Arising of Life', die film werd op YouTube massaal bekeken. Het staat vast dat er ook dit jaar reikhalzend wordt uitgekeken naar de nieuwe trailer. Pas op vrijdag 27 juni wordt die vrijgegeven op het officiële YouTube-kanaal van Tomorrowland.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over