De coolste muzikant van het universum heeft net een derde album uit! Naar ‘This Old Dog’ was het in internationale indiekringen al héél lang reikhalzend uitkijken. En vandaag voegt Mac DeMarco daar nog eens een reeks Europese tourdata aan toe. Mac DeMarco houdt dit najaar ook halt in onze hoofdstad, voor een concert op dinsdag 28 november in de AB!

MacBriare Samuel Lanyon DeMarco, alias Mac DeMarco, is een 26-jarige Canadees afkomstig uit British Columbia. Drie jaar na zijn prachtige album ‘Salad Days’ (2014) en vijf jaar na ‘2’ is de mysterieuze artiest met de overweldigende liveshows helemaal terug. In vijf jaar tijd overtuigde hij liefhebbers van de meest uiteenlopende muziekstijlen en verlegde hij de grenzen van het genre. Voor zijn derde langspeler werd hij geïnspireerd door James Taylor en Paul Simon, en straalt hij meer rust, kalmte en discipline uit. Zo bleek al uit de in februari onthulde tracks; het euforische “On The Level” en de psychedelische nummers “This Old Dog” en “My Old Man”. Al vanaf de eerste luisterbeurt wordt duidelijk dat de Canadees nog geen spatje van zijn creatieve breinkronkels kwijt is. Met 13 nieuwe nummers op basis van akoestische gitaren, synths en een drummachine zet hij zijn vlekkeloze reputatie enkel kracht bij.

Mac DeMarco tekent op 28 november present in de Ancienne Belgique voor een intense en niet te missen muzikale avond! De ticketverkoop start op vrijdag 12 mei om 10u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Mac DeMarco
Datum: 
28 november 2017
Locatie: 
Ancienne Belgique, Brussel

Reservatie:

Meer over