Morgen, zaterdag 4 september, zendt Studio Brussel live uit vanop Laundry Day, het Antwerpse dance festival dat een feestelijke festivalzomer afsluit, met dit jaar een staalkaart van dé Belgische DJ's van het moment. Het ideale moment, vond Studio Brussel, om een poll te organiseren op zijn website, met juist die vraag: wie is voor jullie de beste Belgische DJ van het moment?

Op amper vier dagen lieten meer dan 4000 luisteraars hun keuze achter op stubru.be en ze kozen massaal voor Netsky, als de DJ die hen deze zomer het meest aan het dansen heeft gebracht. Netsky is de artiestennaam van de Belgische drum and bass producer Boris Daenen uit Edegem. Hij heeft momenteel een Studio Brussel-hit te pakken heeft met zijn single Moving With You, samen met zangeres Jenna G.

Netsky speelt zaterdag ook op Laundry Day en zal er tijdens de uitzending van Studio Brussel gehuldigd worden. Op plaats 2 in de poll eindigde het - haast onvermijdelijke - 2 Many DJ's, de broers Dewaele, die in het begin van de zomer de headliner waren op Rock Werchter. Andere DJ's die deze zomer in de smaak vielen, waren volgens de internetpoll van Studio Brussel. Dimitri Vegas & Like Mike, Sound of Stereo, Neon, The Subs, Partyharders en Ed & Kim.

Studio Brussel live vanop Laundry Day: zaterdag 4 september, 15-24 uur met Ilse Liebens, Stijn Maris en Ben Van Alboom

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: