De coronacrisis treft de evenementenindustrie hard. Zo ook Loud Noise. We hebben vele clubshows en het indoor festival Prognosis inmiddels moeten annuleren of verplaatsen. Voor de festivals Dynamo Metalfest, Into The Grave en Das Oktober Metalfest ziet het er vooralsnog positiever uit. Het duurt nog even voordat deze evenementen beginnen en we hopen dat deze crisis dan inmiddels achter ons ligt.

We zijn ons dan ook als geen ander bewust van het harde werk dat de mensen in de zorg nu leveren. Zij strijden in de frontlinie van de oorlog tegen het virus. Alleen wanneer zij gesteund worden kunnen we de zomer 'muzikaal' nog enigszins redden. Om deze helden te stimuleren en te bedanken hebben we honderden kaarten beschikbaar gesteld. Na de extra inzet die nu wordt geleverd verdienen deze helden wel wat ontspanning, een biertje en goede muziek.

Gratis naar Dynamo Metalfest, Into The Grave en Das Oktober Metalfest

Gisteren zijn we begonnen met het delen van onderstaande poster van Das Oktober Metalfest. In de komende dagen zullen ook de festivals Dynamo Metalfest en Into The Grave volgen. We vragen mensen om hun persoonlijke helden te taggen onder de berichten die we maken. We gaan zoveel mogelijk zorgverleners die daar worden genoemd vrijkaarten toesturen.

Aandacht voor de actie

We zouden het op prijs stellen als jullie aandacht aan onze acties zouden willen geven. Alleen door een goede zichtbaarheid bereiken we die zorgverleners die wel een hart onder de riem verdienen. Gebruik aub bij het delen van dit nieuws de hashtag #samensterk

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over