In 2012 was internationale superster Lionel Richie nog te gast in ons land. Hij bracht zijn Tuskegee wereldtournee naar het Antwerpse Sportpaleis en had een speciale verrassing voor zijn Belgische fans. Hij zong het nummer "Angel" in een prachtig duet met onze eigen Natalia. Omdat het concert toen zo warm onthaald werd, staat de Amerikaanse zanger al te springen om ook zijn nieuwe ALL THE HITS ALL NIGHT LONG tour naar ons land te brengen!

"Ik kan niet wachten om naar België terug te keren," aldus Richie, "Het publiek is altijd zo fantastisch en ik amuseer me rot als ik in België ben. Mijn nieuwe show is één groot meezingfeest en ik kijk er dus naar uit om samen te zingen met het Belgisch publiek!"

De nieuwe tournee geeft een prachtig overzicht van zijn fenomenale carrière, die hem meer dan 100 miljoen verkochte platen en heel wat prestigieuze awards (waaronder Grammy's, American Music Awards, een Golden Globe en zelfs een Oscar) opleverde. Hij brengt al zijn grootste tophits zoals "Dancing On The Ceiling", "Say You, Say Me", "Hello", "Three Times A Lady", "Easy" en "All Night Long". De tourtitel ALL THE HITS ALL NIGHT LONG heeft zijn naam dus niet gestolen.

Het belooft een waar muzikaal festijn te worden op donderdag 19 maart in het Sportpaleis. Tickets voor het concert van Lionel Richie zijn te koop vanaf vrijdag 26 september om 11u.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Praktische informatie

Artiest / titel:: 
Lionel Richie
Datum: 
Donderdag 19 maart 2015
Locatie: 
Sportpaleis, Antwerpen

Reservatie:

Meer over