Labadoux wenst iedereen een gezond en muzikaal 2020! Het wordt een fantastisch Labadoux-jaar, deze artiesten werden alvast aan de line-up toegevoegd:

TURFU

Dit futuristische duo gaat met ontluisterende eenvoud de uitdaging aan om de dansritmes van de accordeon te combineren met abstracte herhalingen van electro. Op een verrassende manier creëren ze een minimalistisch universum die zowel rauw als feestelijk is. Bereid je voor op verwarde emoties die Turfu met zich mee brengt.

RADIO OORWOUD

Radio Oorwoud, het ondeugendste braakbalorkest voor wilde modderotters en modderige wildernissen, staat weer helemaal klaar om ook uw podium op volledig biologisch verantwoorde wijze af te breken. De natuur en haar problemen op kindermaat... maar dan wel dansbaar, een beetje stout en vol humor. Een optreden voor kinderen en volwassenen van het allerhoogste niveau!

LE JARDIN SECRET

Een nieuw ensemble uit en rondom Gent dat op unieke wijze een Franstalig repertoire brengt. Hoofdzakelijk uit de pen van meesterschrijver-componist Lieven Tavernier en zorgvuldig in arrangementen gegoten door Philippe de Chaffoy. De nummers zijn op het lijf van zangeres Kimberly Claeys geschreven, die vol overgave de liedjes deelt met haar publiek. Verwacht u tijdens een concert van Le Jardin Secret aan een intieme sfeer waarin ruimte voor tekst en melodie centraal staan rondom het thema "Amour" in al zijn mooie maar ook meedogenloze facetten

DIRTY UNDIES

Ze komen uit Limburg. Ze zijn met tien. Zij spelen, en u danst. Denk ska, brassband en surfgitaar, maar denk vooral niet te veel en laat uw voeten spreken. Dirty Undies kreeg lovende kritieken op hun debuutalbum "We'll See But First We'll Wait". Na gesmaakte passages op Afro Latino, Kokopelli en Paradiso komt deze leuke bende ons Labadouxterrein verblijden met hun komst

MEERMENS

Bram Verstappen, vroeger bekend als Farse, nu als Meermens, is ook maar mens. Maar wat voor één. Met zijn Nederlandstalige liedjes probeert hij te troosten, te ontroeren, gelukkig te maken, gedachten te verzetten en antwoord te bieden op de vragen van elke dag. Door op te treden op zowel grote als kleine podia wil Meermens een steeds groter publiek bereiken. En dit jaar zal hij ongetwijfeld het hart van elke Labadouxganger weten te raken.

THE O'REILLYS AND THE PADDYHATS

Een moeilijke naam, maar met een duidelijke missie: je de dagelijkse sleur laten vergeten op de dansvloer. Keltische folkrock van het zuiverste soort. Je zal zingen, swingen, drinken en echt het gevoel hebben dat je leeft als The Paddyhats op ons podium staan. Je zal verslaafd zijn aan hun muziek, hun vibe en de onuitputtelijke energie die deze band lijkt te hebben. Je hebt ze misschien nog niet gehoord, maar één ding is zeker: you'll want more!

LUCA BASSANESE & LA PICCOLA ORCHESTRA POPOLARE

Luca Bassanese is beter bekend als "de Italiaanse Manu Chao". Een op Fellini-geïnspireerde geest met een scheutje Goran Bregovic met reeds elf albums op zijn naam. Hij is minstreel, dichter, singer-songwriter en milieuactivist. Zijn nummers laten je dansen, laten je goed voelen en nemen je mee naar een nieuwe wereld, waar iedereen zichzelf kan zijn. Luca Bassanese is een romantische ziel die belangrijke maatschappelijke vraagstukken in zijn songteksten verwerkt.

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht:

Meer over