Liefhebbers van de Ultratop - de enige officiële Belgische hitlijst – zullen dit weekend opmerken dat er een nieuwe nummer 1 is in de Vlaamse Top 10 en dat er een jongedame vanuit het niets op 10 binnenkomt in de Ultratop 50. Voor die opmerkelijke prestatie zorgt Lindsay, die met haar derde single “Ik lig nog steeds van jou te dromen” voor de tweede keer een nummer 1 hit scoort. Na haar eerste nummer 1 hit "Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat" is het nu dus opnieuw raak met haar nieuwe single.

Een beter tijdstip voor het huidige nummer 1-succes kon mooie Lindsay niet gekozen hebben. Binnen twee weken, op dinsdag 11 augustus stelt de Affligemse zangeres haar debuut-cd ‘De Mooiste Dag’ voor aan pers en het publiek. Samen met de Nederlandse succesproducer Hans Aalbers werd er hard gewerkt aan de cd en het eindresultaat is dan ook bijzonder verrassend te noemen.

“Uiteraard staan mijn drie singles, ‘Van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat’, ‘Kus me’ en ‘Ik lig nog steeds van jou te dromen’ op mijn debuutalbum ‘De Mooiste Dag’. Ik kan in primeur al vertellen dat er ook een duet zal opstaan met Christoff en The Sunsets en dan is er nog iets heel speciaals – een muzikale stunt zeg maar – die ik zal onthullen op wat voor mij, op muzikaal vlak dan, mijn mooiste dag zal worden.

De familie De Bolle is op dit moment ongetwijfeld de meest succesvolle familie in het Vlaamse Showbizzland. Lindsay staat op nr.1 in de Vlaamse Top 10 met ‘Ik lig nog steeds van jou te dromen’, tegelijkertijd doet broer Christoff het bijzonder goed in Duitsland en ook in eigen land staat zijn gloednieuwe album ‘1001 Nachten’ op 2 in de Ultratop album 50.

Wie Lindsay aan het werk wil zien kan dat de komende dagen op het podium van Zomeraperitief of dit weekend in Haacht tijdens de Hertog Jan Primus Feesten waar ook haar broer Christoff te gast is.

Meer informatie: www.infolindsay.be

Krijg het laatste FrontView Magazine nieuws in je Facebook nieuwsoverzicht: